Det er hyggeligt at strikke

Der er flere og flere som finder strikketøjet frem igen. Det er der flere forskellige grunde til, men først og fremmest er det nok fordi det ganske simpelt er hyggeligt at strikke. Du laver noget samtidig med at du faktisk slapper af, og det er muligt at lave samtidig med at du f.eks. ser nyhederne i tv’et eller noget i den dur.

Efter en lang stressende dag, er der ikke noget mere afstressende end at sætte sig med sit strikketøj og strikke på en trøje, et par vanter eller en dejlig varm hue.

Når du skal strikke skal du selvfølgelig have nogle gode ideer til hvad og hvordan du skal strikke, og i den forbindelse er det godt med en strikkeopskrift at tage udgangspunkt i. Det kan være en nem strikkeopskrift eller det kan være den mere komplicerede strikkeopskrift, hvor du selv kan tilføje variationer, og som kræver lidt mere end at du bare kan strikke vrang.

Der er lige dukket et nyt website op her i Danmark. Det er strikkeopskrift.com hvor der dagligt bliver tilføjet en masse nye spændende strikkeopskrifter. Der er både tale om helt gratis opskrifter, og hvor du kan finde dem, og dem du billigt kan købe. Samtidig bliver du i en vis grad rådgivet til hvor du kan købe garn til f.eks. en poncho, striktrøje eller sokkerne som du gerne vil have strikket.

 

Leave a Comment