Endnu vigtigere med en god a-kasse

Det er helt sikkert blevet endnu vigtigere at komme med i en a-kasse nu hvor det er Venstre og DF der styre tingene. Vi kan nemlig godt forvente at der bliver skåret alle de ydelser som vi ikke selv spare op til, som vi delvist gør via en a-kasse til at kunne få dagpenge, så hvis du gerne vil have nogen form for sikkerhed i tilfælde af at du mister dit arbejde, så er det vist en god ide at være medlem i en af a-kasserne.

Hvis du vil have ekstra god sikring, så giver de forskellige a-kasser dig yderlig en ganske billig ekstra lønsikring. Det betyder at du kan få næsten helt op til samme løn ind på kontoen som da du havde job. Selvfølgelig ikke helt det samme, men tæt nok på til at du kan have samme livsstil som du har nu.

Så med mindre du gerne vil have meget lille ydelse i tilfælde af at du mister jobbet, fordi du tror det vil motivere dig til at tage et lavlønsjob, og dermed hurtigere kunne få et job igen, så er det en god ide at sørge for at du bliver berettiget til dagpenge. Det første skridt er at man har meldt sig ind i en a-kasse mindst et år inden man mister sit job. Du ved ikke hvad der sker om et år fra nu, så jeg ville gøre det i dag, hvis jeg var dig.

 

Hvis du derudover gerne vil spare penge, så kan du finde gode tips her

Leave a Comment