Et godt bud på en billig elevationsseng som vil gøre dit soveværelse godt!

Hvis du som mig elsker god hygge med en bog i sengen, så er det oplagt at din næste seng skal være en elevationsseng. På denne måde kan du sidde perfekt, og stadig sidde med dynen godt op over maven, mens du sidder med de bedste bøger. På samme vis er det et godt valg, hvis du har tv i soveværelset, og her gælder som sådan det samme.

Elevationssengen kan dog godt føles lidt dyre end andre senge, men vi har her fundet en elevationsseng, hvor du får virkelig meget for pengene.

Jupiter No. 1 koster under 10.000 kroner!

Det er sjældent at man ser virkelig gode senge under 10.000 kroner, og elevationssenge koster normalt også lidt mere end andre typer af senge. Derfor er det også lidt usædvanligt at vi kan fremhæve en elevationsseng som er helt i top, men stadig ikke koster mere.

Jupiter No.1 er produceret i Danmark og har også en danske motor til elevationen. Du får altså god dansk kvalitet. Om det er det at den er dansk som gør den populær eller om det er selve prisen der gør det, er svært at sige, men du får i hvert fald en seng hvor du kan en få perfekt nattesøvn. Den har god vendbar posefjedre madras med 5 zoner, som gør at alle steder på kroppen får en god tilpasset støtte og komfort.

Tag et nærmere kig på denne skønne seng – Klik her

 

Du kan også læse en grundigere guide om valg af elevationssenge på seng.nu

 

Det er vigtigt at få en god søvn. For nogle kan selv 10.000 kroner føles som mange penge. Hvis du tænker på at det er en investering som du har over de næste 10 år, så kommer du dog ikke til at betale mere end 83 kroner pr måned for at du kan komme til at sove godt!

Leave a Comment