Luksus enkeltmandsseng til en lav pris

Du har fortjent en god seng! Vi vil her komme med to bud på virkelig lækre luksus enkeltmandssenge, som helt sikkert vil gøre din seng til det absolute ynglingsmøbel i din bolig. 

Læs også: Seng.nu’s guide til bedste valg af kontinentalsenge

Jupiter No. 1 Elevationsseng 90×200 – et godt og billigt valg af enkeltmandsseng

Elevationssengene bliver mere og mere populære. Det er senge med masser af muligheder, og hvis du køber en elevationsseng med rigtig gode madrasser som denne Jupiter No. 1, så får du i virkeligheden alt hvad man kan ønske sig i soveværelset. Dette er en ganske billig enkeltmandsseng, hvor du får utrolig meget luksus for pengene. Sengen ser godt ud i dit soveværelse, er udstyret med den bedste danske motor og har en super lækker komfort, som sikre at du sover godt hver eneste nat. Dansk kvalitet til super lav pris!

Hvis du gerne vil have luksus, men uden at det koster alt for meget, så er dette et oplagt valg.

Du kan nemt købe Jupiter No. 1 her – eller du kan læse mere om produktet her

Venus No. 1 elevationsseng 90×200 – din ryg vil takke dig for at vælge denne enkeltmandsseng

Hvis du gerne vil sikre din krop den absolut bedste støtte og komfort, så er dette enkeltmandssengen for dig. Her får du simpelthen en seng fra øverste hylde, med alt hvad der kræves for at kunne sove godt hver eneste nat. Det er lige som Jupiter No.1 en seng i bedste danske kvalitet – den støjsvage motor med trådløs fjernbetjening og de lækre madrasser med 7 komfortzoner, som gør at du får den rette støtte alle steder på kroppen. Der hvor Venus serien virkelig udmærker sig fra Jupiter Serien er via den trykfølsomhed der er i sengen, da der er latex omkring fjedrene. Du får derfor den helt rigtig støtte overalt, og dette er derfor en “most have” seng for dig der f.eks. har lidt problemer med ryggen.

Du kan nemt købe Venus No. 1 online lige her eller du kan læse mere om enkeltmandssengen her

Læs også: Guide til valg af elevationsseng på Seng.nu

Leave a Comment