Populært valg: Venus No. 1 Elevationsseng 120×200 og 140×200

Er du på udkig efter en god elevationsseng i størrelsen 120×200 eller 140×200, så er det nok bedste bud på din næste seng Venus No. 1 elevationssenge. En seng hvor du får meget for pengene! 

Du kan købe Venus No.1 til markedet billigste pris lige her

Specielt i aldersgruppen 50+ er denne elevationsseng en af de absolut mest populære senge på markedet.

Gode grunde til at investere i en 120×200 eller 140×200 elevationsseng

Der kan være rigtig mange gode grunde til at vælge en elevationsseng frem for de traditionelle flade senge. For mange vil en lidt hævet liggestilling være at foretrække frem for at ligge helt fladt. Specielt når vi kommer lidt op i alderen er det samtidig en stor fordel at vi kan hæve hovedet med lidt hjælp. Hvis du f.eks. elsker at læse i sengen, så er det mest oplagt valg af seng helt sikkert elevationssengen, som giver et fantastisk sted at nyde en god bog.

Hvis man f.eks. lider af uro i benene, så er der også en ekstra grund til at vælge at se til elevationssengene. Her er det nemlig en rigtig god ide at sove med benene let hævet. Hvis man ikke har en elevationsseng, så er det nødvendigt at ligge en pude eller lignende under benene. Men når du bevæger dig i løbet af natten, så vil den selvfølgelig ikke ligge på samme måde efter nogle få timers søvn, og dermed ikke altid have den ønskede effekt. En elevationsseng vil derimod ikke ændre stilling med mindre du tager fat i fjernbetjeningen.

Her kan du finde endnu mere information om Venus elevationssengene

Derfor er Venus elevationssengene så populære her i Danmark

Venus serien er ganske simpelt et godt danske kvalitetsprodukt. Der er egentlig ikke så meget mere at sige til det. Sengene er samlet i Hedensted af de bedste produkter. Det gælder blandt andet også motoren til elevationen, som er en støjsvag motor fra Linak. Den trådløse fjernbetjening gør at det er nemt at indstille sin seng lige som man ønsker det.

Selve sengen er med virkelig lækre madrasser. Noget af det der blandt andet gør den bedre end de fleste andre konkurrerende elevationssenge, er at den har ekstra latex omkring fjedrene. Dette gør at den giver en endnu mere afpasset modstand til de enkelte dele af din krop, og du på den måde skåner din ryg og andre vitale dele af kroppen. Det er derfor oplagt at vælge Venus senge, hvis du f.eks. har problemer med ryggen.

Er du i tvivl om hvilken type af seng som passer dig, så kan du eventuelt tage denne senge test, som giver dig et bud på hvilken seng som passer til dig og dit budget.

Leave a Comment